Aktuāli

Uzmanību! Šī mājas lapa vairs nav aktuāla! Lūdzu pāriet uz aktuālo mājas lapu www.akvilon.eu

Mūsu darbi

Izolēta dūmvada caurule 1250 mm

Dūmvada caurule ir dūmvadu sistēmas pamatelements. To izmanto dūmvadu sistēmas taisnajos posmos, lai sasniegtu nepieciešamo augstumu. Dūmvadu caurules savā satarpā tiek savienotas ar "viena otrā" ("caurule caurulē") metodi. Savienojumus papildus nostiprina ar savienojuma skavām vai kniedēm.

 

Dubultsienu dūmvadi no nerūsējošā tērauda sastāv no iekšējās dūmejas (nerūsējošais tērauds atbilstoši EN 1.4404/EN 1.4301 standartam), tērauda biezums no 0,6 mm, un ārējās dūmejas, kuru izgatavo no nerūsējošā tērauda (EN 1.4301), vai cinkotā skārda, vai arī krāsotā skārda. Krāsotā skārda gadījumā, pasūtītājs var izvēlēties vēlamo krāsu no kataloga. Izolācijas biezums (bazalta akmens vate 1000°C) starp iekšējo un ārējo dūmvada daļu ir 50 mm. Mēs izmantojam ROCKWOOL zīmola bazalta izolācijas vati - ražotu Dānijā, kura aizargā dūmvada caurules no atdzišanas un kondensāta veidošanās un uzlabo izstrādājuma ekspluatācijas kvalitāti. Šis izolācijas materiāls ir paredzēts darbam temperatūrā līdz 1000°C. Iekšējā sieniņa un dūmvada stiprinājumi izgatavoti no nerūsējoša, skābju un karstuma izturīga tērauda, sieniņas biezums ne mazāks kā 0,6 mm.

Iekšējā caurule ir simetriski iecentrēta attiecībā pret ārējo apvalku, kas garantē ātru un vieglu montāžu.

 

Izgatavotājs: SIA Akvilon

Materiāls: Nerūsējošais tērauds, marka AISI 304L/316L, biezums no 0,6 mm

Elementa standarta garums (mm): 1250 *pēc pasūtījuma iespējams arī cits garums

Sertifikāts: CE

 

Cena ir atkarīga no diametra un ārējā apvalka materiāla.


0.00 EUR

marka: DN

M:
Ø:

Jautājiet cenu, jautājiet par produktu, pasūtiet - izmantojot šo formu

*Lai saņemtu pilnvērtīgu atbildi - norādiet izmērus, materiālu, ja tas ir nestandarts izstrādājums - vēlams pielikt skici.

Vārds:
E-pasts:
Tālr.:
Temats:
Pielikt failu:
Teksts:
Anti-spam

Ievadiet norādītos ciparus: